Kategorie

Prohlédnuté produkty

Revizní dvířka pod obklad 250x300 magnetická MPCV17

Skladem

3 ks

Awenta

2242

Cena vč. DPH: 275 Kč

za 1 ks

Sdílejte také na


Revizní dvířka pod obklad MPCV17 rozměru 250 x 300 mm s magnetickým uchycením zajišťují rychlý přístup k revizním otvorům pod keramickými obklady. Dvířka tvoří plastový rámeček a kovová deska, na kterou se lepí dekorativní dlaždice.

Více detailů

Vnější rozměr 255 x 305 mm
Materiál ocel + pvc
Vnitřní rozměr 250 x 300 mm

Maskovací revizní dvířka MPCV17 250 x 300 mm zajišťují jednoduchý a rychlý přístup k revizním otvorům. MPCV se skládá z profilu, který tvoří plastový rámeček a kovová deska. Deska je uchycena pomocí kovových magnetů umístěných na rámečku. Přímo na kovovou desku se lepí keramické nebo jiné obklady. Dvířka lze použít ve stavebnictví jako otevíratelné zakrytí různých prvků, jak ve vodoinstalaci, tak i v plynoinstalaci. Má všestranné použití všude tam, kde musí docházet k pravidelné kontrole, čištění nebo regulaci. Uchycení keramického obkladu na plechovou desku dvířek se provádí za pomoci silikonu, nebo lepidla. MPCV jsou vyráběny v mnoha rozměrech shodně s rozměry keramických obkladů.

 

Materiál: rámeček plastový, deska na obklady ocelová pozinkovaná, magnety jsou v plastovém pouzdru a dají se podélně posouvat v rámečku dle potřeby. U magnetů se dá v plastovém pouzdru upravit i vzdálenost ke krycímu ocelovému plechu. Zašroubováním nebo vyšroubováním magnetu můžete upravit nerovnosti, které by vznikly při lepení obkladů.

 

Výhody:

Potah chrání proti korozi

Snadná instalace 

Fixace magnety 

Pravá i levá instalace

 

9 dalších produktů ve stejné kategorii:

Přejít nahoru