Kategorie

Prohlédnuté produkty

Revizní dvířka do SDK vlhkuvzdorná s těsněním RDLp 200 x 200 x 12,5 GKBi US

Skladem

4 ks

11329

Cena vč. DPH: 459 Kč

za 1 ks

Sdílejte také na

Vlhkuvzdorná revizní dvířka do sádrokartonu GKBI US s umovým těsněním rozměru 200 x 200 mm s výplní dvířek vlhkuvzdorný SDK o síle 12,5 mm pro silně vlhká prostředí, pro montáž do sádrokartonu, hliníkový profil s tlačným zámkem pro otrvření i zavření.

Více detailů

Vnější rozměr 254x254 mm
Materiál hliník
Vnitřní rozměr 202x202 mm

Revizní dvířka RDLp 200x200x12,5 GKBi US jsou určené pro montáž do sádrokartonové stěny nebo stropu. Vhodné pro sádrokartonové desky o síle 12,5 mm. Dvířka umožňují rychlý a pohodlný přístup k revizním otvorům. Mechanismus otevírání, který zajišťuje bezpečné uzavření. Otevírání nebo závírání zatlačením - tlakový zámek funguje tak, že zatlačením na desku vnitřního rámu v místě zámku způsobí vycvaknutí či zacvaknutí západky.

Hlavní nosná konstrukce dvířek a rám jsou vyrobeny z hliníkového profilu.osazené sádrokartonovou deskou (GKBi - zelená) o síle 12,5 mm upevněnou do vnitřního rámu pomocí samovrtných šroubů. Dvířka jsou vyráběná ze speciálních hliníkových profilů, které jsou lisováním spojené do venkovního a vnitřního rámu pomocí výztužných pozinkovaných rohů. Kompletní sestava je spojena pomocí pevného pantu a umožňuje tak otevření křídla dvířek v případě potřeby. Součástí vnitřního rámu je kartáčkové těsnění, které zabraňuje profukování prachu ze šachty do místnosti. Dvířka byla zkoušena na vzduchovou průvzdušnost v kategorii 2 podle normy ČSN EN 1026.

Hlavní výhodou dvířek je možnost použít dvířka jako pravá i levá, pohodlné otevírání/uzavírání pomocí tlakového US zámku a kartáčkové těsnění pro zachytávání prachu. Dále také vystužené lisované rohy, pevný pant a minimální spára mezi pohyblivým rámem klapky a pevným rámem.

 

Montáž: Revizní dvířka se připevňují na profily samořeznými vruty. Univerzální upevnění na pravou nebo levnou stranu otvoru. Dvířka jsou již vybavena čelní sádrokartonovou stranou o patřičném rozměru. Z důvodu správného fungování zámků je při montáži potřeba dodržet pravé úhly venkovního rámečku.

Možnost obložení keramickým obkladem. Zelená sádrokartonová deska obsahuje impregnovanou vrstvu a je vhodná do místnosti s výskytem zvýšené vlhkosti jako jsou koupelny či toalety.


Technické parametry:

materiál: hliník
SDK deska: do vlhkého prostředí GKBi – zelená 12,5 mm
montáž: pod sádrokarton
instalace: pravá i levá
počet zámků: 1
otevírání: pant
vnitřní rozměr: 204x204
rozměr s rámečkem: 252x252

 

11 dalších produktů ve stejné kategorii:

Přejít nahoru