Kategorie

Prohlédnuté produkty

Revizní dvířka do zdiva 600 x 600 x 12,5 GKB US, těsnění

Skladem

1 ks

6348

Cena vč. DPH: 1 521 Kč

za 1 ks

Sdílejte také na


Prachotěsná revizní dvířka do zdiva GKB US rozměru 600 x 600 mm s výplní dvířek SDK o síle 12,5 mm jsou určená pro montáž do zdiva, gumové těsnění proti prachu, hliníkový profil s tlačným zámkem pro otrvření i zavření.

Více detailů

Rozměr 600 x 600 mm
Materiál hliník + SDK
Obecná šířka 600 mm
Obecná výška 600 mm

Revizní dvířka prachotěsná 600x600 osazená profilovaným pryžovým těsněním pro použití do konstrukcí s požadavkem na prachotěsnost, jsou určené pro montáž do zdiva - stěny nebo stropu.

Dvířka umožňují rychlý a pohodlný přístup k revizním otvorům. Vhodné do místností a prostorů s vysokou prašností a vlhkostí. Mechanismus otevírání, který zajišťuje bezpečné uzavření. Otevírání zatlačením – otevřít a zavřít (tlakový zámek).

Dvířka se skládají z pevného hliníkového rámu a výklopných hliníkových dvířek, osazené sádrokartonovou deskou GKB 12,5 mm. Mezi vnitřním rámem dvířek a pevným rámem je viditelná mezera cca 1,5mm. Uzavírání dvířek je US zámkem. Tento zámek je svojí konstrukcí vhodnější pro použití do příček a pro větší formáty dvířek.


Montáž:
Revizní dvířka se instalují do zdiva ukotvením na hmoždinky (viz přiložený návod). Univerzální upevnění na pravou nebo levnou stranu otvoru.
Dvířka jsou již vybavena čelní sádrokartonovou staranou o patřičném rozměru a profilovaným pryžovým těsněním. Z důvodu správného fungování zámků je při montáži potřeba dodržet pravé úhly venkovního rámečku.
 

13 dalších produktů ve stejné kategorii:

Přejít nahoru